luni, 14 decembrie 2009

Si a fost iarasi...toamna

Desi am intrat de ceva timp in iarna calendaristica, pana acum a fost tot vreme de toamna; ba chiar o toamna frumoasa, fara ceata si umezeala mare.
Dar iata ca incepand de maine se instaleaza iarna veritabila. Cel putin asa ne-a anuntat INMH, ba chiar acesta a instituit chiar cod galben pentru sud-vestul, sudul si estul tarii. Se anunta ninsori abundente si viscol in aceste zone. A devenit o moda chestia asta cu instituirea unor coduri, de parca de-a lungul timpului pe pamant n-au mai avut loc asemenea fenomene, de altfel firesti. Dar unii trebuie sa-si justifice existenta intr-o institutie sau alta.
Oamenii, in schimb, cu sau fara criza financiar-economica se pregatesc pentru sarbatorile de Craciun si Anul Nou. Ca si inainte de 1989, cand toti se vaitau ca n-au bani si nici produse nu se gasesc pe piata dar petreceau in draci,si acum fenomenul se va repeta, dar in alt context si la alta scara. Vreme vine, vreme trece!

Niciun comentariu:

Powered by BannerFans.com

Sa ascultam radio

toateBlogurile.ro

Faceți căutări pe acest blog

Persoane interesate

Despre mine

Sunt un om obisnuit,pensionar si,la varsta mea,imi petrec timpul cu treburile casnice,internetul,cititul presei online si,mai putin,televizorul.