joi, 18 martie 2010

E iaraşi primăvară

Nu, nu e o glumă. După o iarnă cam lungă si cu zăpadă, dar nu neobisnuită, de care românii cam uitase în ultimii ani, iată ca de azi se pare că s-a instalat primăvara. Un soare molatec, o adiere usoară de vânt, copacii au început să înmugurească, florile din grădină au scos capul...Ce mai încolo şi-ncoace, a venit primăvara. Cu puţină întârziere, dar a venit.
Azi am făcut o vizită pe la mall-ul din cartier şi care s-a deschis luna trecută. Este enorm. De fapt m-am dus să prospectez, să vad cam ce se găseşte pe acolo, stiind că intr-o zi din cursul săptamânii nu e aglomerat. Şi n-a fost. Am vizitat doar două sectoare: cel cu mobilă şi cel cu electrocasnice şi electronice. Aş fi vrut să merg şi la hipermarket, dar deja mă cam dureau picioarele şi am renunţat.
Asfel că m-am precipitat şi m-am întors acasă. Norocul meu e că sunt doar doua staţii de troleibuz.Şi, aşa cum spunea şi poetul, "de-acum nu ne mai îngheaţă nasul şi picioarele".

Un comentariu:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Sa ascultam radio

Loading...

Faceți căutări pe acest blog

Persoane interesate

Despre mine

Sunt un om obisnuit,pensionar si,la varsta mea,imi petrec timpul cu treburile casnice,internetul,cititul presei online si,mai putin,televizorul.